Communicatie en privacy

Op De Buut hechten wij waarde aan een goede communicatie met ouders. Om de week communiceren wij middels een Buutcourant met ouders. Tevens vinden wij afspraken over privacy erg belangrijk. Bij aanmelding vragen wij u (toestemmingsformulier beeldmateriaal) welke gegevens binnen school gedeeld mogen worden en welke gegevens niet. 

Contact met school en ouders verloopt middels DIGIduif. Hieronder meer info over DIGIduif.

DIGIduif: snel op de hoogte

Uw kind ziek? Leerkracht ziek? Een vraag een leerkracht? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast? Basisschool De Buut maakt gebruik van digiDUIF. Hiermee kunnen we u snel een e-mail, berichtje via de app of sms sturen. Ons fotoalbum vind je op de afgeschermde omgeving en ook onze nieuwsbrief versturen we met digiDUIF.          

 

Digiduif Voorbeeld

 Waarom gebruiken wij Digiduif:

 

Communicatie tussen ouders en school vinden wij van groot belang. Ons doel is om u zo snel en direct mogelijk te informeren over de ontwikkelingen en activiteiten op school.

 

Daarom maken wij gebruik van Digiduif, waarmee wij u via email, SMS en App kunnen bereiken. U kiest zelf op welke wijze. Ook is het eenvoudiger om u deelgenoot te maken van ons fotoalbum van de foto's die wij op school maken.

  

U vindt meer info op:

www.digiduif.nl

 

 

 

In de volgende link ons privacyreglement met de klachtenregeling en het educatief partnerschap met ouders.